WELL BEING

/

NASA: «Το μυστήριο του Άρη λύθηκε»

Κοινοποίηση
Tweet

Σημαντικές ανακοινώσεις την Δευτέρας για τον κόκκινο πλανήτη

Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Το μυστήριο του Άρη λύθηκε», διοργανώνει τη Δευτέρα η NASA, για να ανακοινώσει μία σημαντική επιστημονική ανακάλυψη σχετικά με τον Κόκκινο Πλανήτη.

Παρόλο που η αμερικανική διαστημική υπηρεσία δεν έκανε γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια, αρκετά μέσα ενημέρωση εκτιμούν πως θα ανακοινώσει ότι εντόπισε ρυάκια νερού στην επιφάνειά του. Εκτιμήσεις οι οποίες ενισχύονται από το γεγονός ότι ένας από τους ομιλητές θα είναι ο Λουχέντρα Όχα, φοιτητής του Gorgia Tech, ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε βρει πιθανές ενδείξεις νερού να ρέει στον Άρη.

Σε άρθρο του τότε στο περιοδικό Science, o Όχα περιέγραφε με ποιον τρόπο είχε επεξεργαστεί εικόνες του Κόκκινου Πλανήτη για να απομακρύνει σκιές και άλλες ατέλειες, διακρίνοντας στις εικόνες ίχνη που έμοιαζαν με ρυτιδώσεις και τα οποία μετακινούνταν με την πάροδο του χρόνου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being