Επενέβη σε 53 περιπτώσεις
Το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας πήρε φωτιά χθες εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Συνολικά η πυροσβεστική δέχτηκε 80 κλήσεις κι επενέβη σε 53 περιπτώσεις για άντληση υδάτων από σπίτια καταστήματα και υπόγεια, στην Πάτρα.
Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και κεντρικοί δρόμοι, όπως η Όθωνος Αμαλίας μετατράπηκαν σε λίμνες.
Η Πάτρα έγινε Βενετία - Έμφραγμα στο κέντρο - Δρόμοι λιμνοθάλασσες - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ μεγάλο με αποτέλεσμα να διοχετευτεί η κίνηση ακόμα και μέσω της πλατείας Τριών Συμμάχων.
Αρκετά καταστήματα στο κέντρο πλημμύρισαν.Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας καλεί τους καταστηματάρχες να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο.
Πάτρα: Οι έμποροι που επλήγησαν από τη νεροποντή καλούνται στον εμπορικό σύλλογο
Πάτρα: ΔΕΙΤΕ κι άλλες ΦΩΤΟ από τις πλημμύρες τα ξημερώματα - Ποτάμι η παραλιακή
Πάτρα: Καρέ καρέ τι άφησε πίσω της η καταιγίδα - Μας ξαναέπιασε απροετοίμαστους
Η πλατεία Γεωργίου έγινε ...λίμνη-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Νέα Πόλη: Οι πολίτες απαιτούν εξηγήσεις από τον Δήμαρχο για την πλημμυρισμένη Πάτρα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr