ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Λοβέρδος "Σερβίρει" πρωινό στους μαθητές

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Στόχος να αποσυρθούν οι ανθυγιεινές τροφές από τα κυλικεία

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επιβάλλει με νόμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα,την παροχή πρωινού στους μαθητές των δημόσιων σχολείων, προκειμένου να αποσυρθούν όλες οι ανθυγιεινές τροφές από τα κυλικεία.Εξυπακούεται δε ότι «νους υγιής, εν σώματι υγιή», οπότε στο ημερήσιο πρόγραμμα μπαίνει και μια ώρα γυμναστική απαραιτήτως!

Τα «γυμνάσια» του κ. Λοβέρδου στους μαθητές δεν είναι τυχαία, αλλά βασίζονται σε μελέτη που έγινε για τις μέχρι τώρα διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων.

Αυτό που προέκυψε είναι ότι θα μειωθούν τα έξοδα από τα προβλήματα υγείας που δημιουργεί η παχυσαρκία.

Καλά τα μέτρα δεν λέμε, αλλά την ώρα που ο κόσμος καίγεται, οι περικοπές πάνε σύννεφο, θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε, ότι η κυβέρνηση ασχολείται  με… μπρόκολα;

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις