ΑΓΟΡΑ

/

Πρωτιά για την Πάτρα και το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Κοινοποίηση
Tweet

Με την κορυφαία βαθμολογία 96/100 ήρθε πρώτο το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Ελλάδα μεταξύ εκατοντάδων προτάσεων που κατατέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στo πλαίσιo του Εrasmus+ για το έτος 2015

Μεγάλη διεθνής επιτυχία και πρωτιά στην Ελλάδα αποτελεί η έγκριση του ευρωπαϊκού προγράμματος που κατέθεσε το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με βαθμολογία 96/100! Το μεγάλο εκπαιδευτικό συγκρότημα κατέθεσε μία εξαιρετικά σημαντική πρόταση στα πλαίσια του  Εrasmus+ όπου αξιολογήθηκε η προετοιμασία, το επίπεδο γνώσης κι οργάνωσης, το εταιρικό σχήμα και τα αποτελέσματα του προγράμματος που κατατέθηκε κι εξασφαλίζει εργασία σε άριστους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ σε μεγάλες Επιχειρήσεις της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με μεγάλη πορεία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ είναι γνωστό για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, την καινοτομία και τις προοπτικές που δίνει στους σπουδαστές του. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι προσανατολισμένο στην αγορά του εξωτερικού με στόχο την καλλιέργεια διεθνούς χαρακτήρα εκπαίδευσης κι επαγγελματικής κουλτούρας στους σπουδαστές του. Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά την απασχόληση σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Μαγειρικής Τέχνης και της Αισθητικής και την μετεκπαίδευσή τους σε όλες τις νέες τάσεις και αντικείμενα αφορούν τα γνωστικά τους πεδία.  Οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ θα αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον που θα τους δώσει το προβάδισμα για μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα, την στιγμή μάλιστα που ακόμη αποτελεί ερωτηματικό η επιβολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Είναι σαφές πως κάποια πράγματα δεν έχουν αντίτιμο. Και σίγουρα η επιτυχία του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ αποδεικνύει στην πράξη ότι η ποιότητα, η σοβαρή δουλειά και ο στόχος είναι υπεράνω οποιουδήποτε ΦΠΑ.

vergis.edu.gr/

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά