SPOTLIGHT

/

Πως σχολιάζουν οι καλλιτέχνες τις πολιτικές εξελίξεις

Κοινοποίηση
Tweet

Ούτε ο καλλιτεχνικός κόσμος μένει αμέτοχος

Ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μένει αμέτοχος στις πολιτικές εξελίξεις μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Λάκης Λαζόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος και Σάκης Ρουβάς είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν προχωρήσει σε πολιτικές παρεμβάσεις αυτές τις ημέρες.

«Οι Έλληνες έχουν πάρει το μολύβι και γράφουν την καινούργια τους ιστορία. Κάποιοι όμως επιμένουν να ξαναδιαβάσουμε την ιστορία προς τα πίσω. Μήπως και τους συναντήσουμε καθισμένους στις παλιές καρέκλες τους. Μήπως και ξαναπαίξουν τους παλιούς τους ρόλους. Έχουν στυλώσει τα πόδια τους τα κακομαθημένα της ιστορίας και υφαίνουν τον ιστό της χρεοκοπίας προκειμένου να ξαναγίνουν τα δουλάκια του Σόιμπλε» γράφει σε άρθρο του ο παρουσιαστής και ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος.

Μήνυμα έστειλε και ο Διονύσης Σαββόπουλος, εμμένοντας στην ανάγκη να ξεπεράσουν οι Έλληνες το διχασμό. Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Δεν φοβάμαι τη δραχμή. Δεν φοβάμαι το ευρώ που σαφώς το προτιμώ. Φοβάμαι μόνο τον διχασμό που τρέχει στο αίμα μας από τον καιρό του Θουκυδίδη ως τις μέρες μας».

Το Σάββατο ο Σάκης Ρουβάς έκανε μέσω Facebook πολιτική παρέμβαση για τις εξελίξεις μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής δημοψηφίσματος, εκφράζοντας επιφυλάξεις. «Το θέμα δεν είναι να συνεχίσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι να μας αποδείξει ότι δεν ήταν λάθος επιλογή! Τον λαό δεν τον αφορούν τα πρόσωπα αλλά τα αποτελέσματα! Το θέμα δεν είναι προσωπικό είναι εθνικό! Αφορά όλους τους Έλληνες» έγραψε.

Το πρόσφατο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου «Θα περάσει κι αυτό» προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον στίχο «νικητές και νικημένοι, όλοι χάσαμε μαζί» που για πολλούς παρέπεμπε στη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα παρέμβαση Γιούνκερ- Τι ζητά, τι δίνει - Τσίπρας: Ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης μετά από ένα "ναι"

Βαρουφάκης: Εξετάζεται προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να μείνουμε στο ευρώ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight