Οι Κορεάτες αθλητές θα μείνουν όλο το μήνα στην Πάτρα
Σε καλούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπόνησης των αθλητών και αθλητριών του Α.Σ. Δόξα με τους φιλοξενούμενους Κορεάτες πρωταθλητές.
Ο Α.Σ. Δόξα μεριμνώντας πάντα για την ευημερία και εξέλιξη τόσο των αθλητών του όσο και του ίδιου του αθλήματος ανέλαβε την φιλοξενία της Κορεάτικης Αποστολής , δίνοντας την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές του, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να προπονηθούν με αθλητές και προπονητές από την γενέτειρα του αθλήματος.
Οι Κορεάτες αθλητές που θα φιλοξενούνται από τον Α.Σ. Δόξα για τον μήνα Ιούνιο, συμμετέχουν στις προπονήσεις όλων των τμημάτων, τόσο των μεγάλων αθλητών όσο και των πιο μικρών, ανταλλάσοντας γνώσεις και δεξιότητες σε κλίμα ευχάριστο και δημιουργικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr