ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Συνελήφθη ο 50χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι τον ξάδελφό του - Οικογενειακές..περιπέτειες στη Χαλανδρίτσα

Κοινοποίηση
Tweet

Ο άνδρας συνελήφθηχθες βράδυ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τελικά ο 50χρονος άνδρας που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του 55χρονου ξαδελφού του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ο 50χρονος σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 55χρονος στην αστυνομία, πήγε στο σπίτι του και του επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά στο λαιμό.

Ο 55χρονος πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες  και αποχώρησε. Στη συνέχει πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

Μετά από αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Χαλανδρίτσας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλανδρίτσα: Πήγε στο σπίτι του ξαδέλφου του και του επιτέθηκε με μαχαίρι - Αναζητείται ο δράστης

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις