ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λαγκάρντ: Η πρόταση των θεσμών δείχνει ευελιξία και λαμβάνει υπ' όψιν την πολιτική και κοινωνική κατάσταση! - Ανυπομονεί να ακούσει την τοποθέτηση της Αθήνας

Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
espilkon1@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Βέβαιη ότι η Ελλάδα θα πληρώσει τη δόση προς το ΔΝΤ

Βέβαιη ότι η Ελλάδα θα πληρώσει τη δόση προς το ΔΝΤ εμφανίστηκε η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις, δήλωσε ότι η κοινή πρόταση των θεσμών δείχνει ευελιξία και λαμβάννει υπ' όψιν της την πολιτική και την κοινωνική κατάσταση.

Πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να ακούσει την τοποθέτηση της Αθήνας επί της κοινής πρότασης.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της πληρωμής της δόσης που οφείλεται στο Ταμείο αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα δείχνουν η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει την αυριανή πρώτη δόση του Ιουνίου, ύψους 308 εκατομμυρίων ευρώ, και δεν τίθεται θέμα μη καταβολής της.

Όσα αδιανόητα ζητούν οι δανειστές- Αύξηση ΕΚΑΣ, αύξηση ΦΠΑ, μείωση συντάξεων και "πουλάτε ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μεγάλα λιμάνια για να ξεκλειδώσουν 10.9 δισ"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις