Συμμετέχει η χορωδία και η Ορχήστρα του Πανεπιστημίου υπό τη διεύθυνση της Λίνας Γερονίκου
Ένα μουσικό ταξίδι από τα τάνγκο του χθες στα τάνγκο του σήμερα, όπως είναι και ο τίτλος της μουσικής βραδιάς, θα παρουσιάσει η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών αυτή την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στις 20.30 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στο Ρίο.
Η τετράφωνη μεικτή χορωδία με τη συνοδεία ορχήστρας και υπό τη διεύθυνση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας Λίνας Αλ. Γερονίκου (η οποία συμμετέχει και στο Λυρικό εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας), θα ερμηνεύσει γνωστές μελωδίες ξεκινώντας από την Αργεντινή με τον Α. Piazzola και τον C. Gardel και φτάνοντας στην Ελλάδα με το Μ. Σουγιούλ, το Θεόφραστο Σακελλαρίδη αλλά και τον Θάνο Μικρούτσικο, τη Χαρούλα Αλεξίου και άλλους αγαπημένους δημιουργούς.
Μελωδίες, συναισθήματα, ιστορίες ολόκληρες που εξιστορούνται μέσα σε λίγα λεπτά…, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.
*Η συναυλία που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr