Αιτία η απουσία των μελών του ΕΣΑΚΕ από τις συνεδριάσεις της ΕΕΟΔΑΚ, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η λειτουργία της Επιτροπής
Για «κοροϊδία από τον ΕΣΑΚΕ» και «συντονισμένη κίνηση» κάνει λόγο η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Αιτία της ανακοίνωσης του ΠΣΑΚ αποτελεί η απουσία των μελών του ΕΣΑΚΕ από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αθλητών Καλαθοσφαίρισης (ΕΕΟΔΑΚ) τον Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η λειτουργία της Επιτροπής.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ, η οποία έχει τίτλο «κοροϊδία από ΕΣΑΚΕ», αναφέρει: «Τη στιγμή που νομίζαμε ότι το μπάσκετ δεν μπορεί να φτάσει πιο χαμηλά, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αγνοήσει ακόμη και τα δικαιοδοτικά όργανα του κράτους.
Λίγο αφότου αποφασίστηκαν κυρώσεις ως προς τις ομάδες οι οποίες θα έχουν αποφάσεις εναντίων τους από τις ΕΕΟΔΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ σε μια προφανώς συντονισμένη κίνηση αποφάσισε να δώσει λύση (και γι΄ αυτό το πρόβλημα).
Η αδικαιολόγητη απουσία των μελών του από τις συνεδριάσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου κατέστησε αδύνατη την λειτουργία της επιτροπής με αποτέλεσμα να μην εκδικασθεί καμία από τις υποθέσεις των αθλητών που εκκρεμούν κατά ομάδων.
Είναι προφανές πως το κλίμα καλής συνεργασίας που προσπαθήσαμε να καλλιεργήσουμε τον τελευταίο καιρό εξελήφθη για άλλη μια φορά από τον ΕΣΑΚΕ ως αδυναμία.
Αναρωτιόμαστε ποιος λογικός άνθρωπος θα δικαιολογούσε το ξεκίνημα ενός τέτοιου Πρωταθλήματος».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr