Τρία αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές
Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στην Κάτω Αχαΐα εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 4.15. Ένα Toyota κι ένα Mazda τυλίχτηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στις φλόγες.
Στο σημείο έπσευσε η πυροσβεστική με 2 οχήματα και 5 άνδρες. η ΠΥ εκτιμά τις ζημιές και στα 2 οχήματα γύρω στις 6.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα σχεδόν, στις 04.20 συγκεκριμένα η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Πάτρα, στην οδό Πάργας.
Οι ζημιές υπολογίζονται σε περίπου 1000 ευρώ. Στο συμβάν επενέβη η πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 άνδρες.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr