ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ντόρα ερχεται ο Άρης επιμένει;

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Σενάρια ότι θα θέσει υποψηφιότητα ως εναλλακτική λύση πρόταση για την αρχηγία του κόμματος εν μέσω των διαδικασιών του συνεδρίου.

Η επίσκεψη της πρώην υπουργού εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στην Πάτρα την προσεχή Κυριακή ανοίγει το κύκλο της καθόδου των υποψηφίων διεκδικητών για την Προεδρεία του κόμματος της Ν.Δ στην περιοχή μας.

Η διεύρυνση της βάσης της ΝΔ, έτσι ώστε αυτή να γίνει η μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη, είναι ο στόχος της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως είπε η ίδια σε συνομιλία που είχε με μέλη και στελέχη του κόμματος στη Χαλκιδική.

Καμιά αντίρρηση να ανοιχτεί ακόμη περισσότερο στην βάση της Ν.Δ. αυτό το σύστημα εκλογής,  δήλωσε ο έτερος διεκδικητής Αντώνης Σαμαράς. Αντίθετα όμως με τη συμμετοχή φίλων και μη εγγεγραμμένων μελών στη διαδικασία εκλογής εμφανίζονται και τοπικά στελέχη της Ν.Δ

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της συμφωνίας των τεσσάρων υποψηφίων, επιμένοντας ότι υπήρξε ομοφωνία  για εκλογή του αρχηγού από τα μέλη και όχι τους φίλους του κόμματος.

Άμεση ήταν η απάντηση Αβραμόπουλου, ο οποίος επέμεινε ότι είναι «προσχηματική» η επίκληση διαδικαστικών κωλυμάτων. Ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία, η μόνη που εμφανίζεται αντίθετη στην πρόταση Αβραμόπουλου είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την ίδια ώρα επανέρχεται στο προσκήνιο το σενάριο που θέλει τον Πρώην Υπουργό Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλο να μην έχει παραιτηθεί από την κούρσα της διαδοχής  θέτοντας υποψηφιότητα εν μέσω των διαδικασιών συνεδρίου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις