SPORTS

/

Συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης Παίδων και Εφήβων

Κοινοποίηση
Tweet

Από τους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης Α.Σ. Πολυνίκη και Α.Σ. Ολύμπια Club

Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Καισαριανής "Γ. Μελησσινός", η Α΄ Προκριματική Φάση (Νοτίου Ελλάδος) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης των ηλικιακών κατηγοριών Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων.

Από τους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης Α.Σ. Πολυνίκη και Α.Σ. Ολύμπια Club θα συμμετάσχουν συνολικά πέντε (5) αθλητές και πιο συγκεκριμένα στους παίδες (γεννηθέντες 98-99), θα λάβουν μέρος οι Βύρωνας Πούλιος (58 κιλά), Ιάσονας Παπαθανασόπουλος (63 κιλά), Βαγγέλης Πούλιος (76 κιλά) και Διονύσης Πούλος (85 κιλά), ενώ στα 74 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας των εφήβων (γεννηθέντες 95-97) αγωνίζεται ο Θωμάς Νάνο.

Οι εν λόγω αθλητές, με πολλές επιτυχίες ήδη στο ενεργητικό τους, προπονούνται υπό τις οδηγίες των Γιώργου Ραλλη και Ζαφείρη Ρέλλου, ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα της προετοιμασίας και θα δώσουν δυναμικό «παρών» με σκοπό την νίκη την διάκριση και την πρόκρισή τους στην τελική φάση (οκτάδα) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στη φωτογραφία  από αριστερά ο προπονητής του Α.Σ. Πολυνίκη Γιώργος Ραλλης με τους αθλητές Β. Πούλιο, Ι. Παπαθανασόπουλο και Θ. Νάνο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports