ΚΑΙΡΟΣ

/

Δυτική Ελλάδα: Επιστρέφουν οι βροχές - Αυξημένες νεφώσεις και θερμοκρασία στους 17 βαθμούς

Κοινοποίηση
Tweet

Η πρόγνωση του καιρού

Για σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, προβλέπονται, στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις και στην ανατολική νησιωτική χώρα αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν.

Βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, στο Ιόνιο μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα ανεβεί λίγο ακόμη και το μεσημέρι θα φτάσει, στα βόρεια στους 12 με 14 βαθμούς και στα νότια στους 15 με 17 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά: 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένονται, αυξημένη υγρασία, συννεφιά και σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ. 

Στην Πελοπόννησο θα έχουμε αραιή συννεφιά που το απόγευμα θα πυκνώσει και θα ξεκινήσουν βροχές. Τα θερμόμετρα πάντως, λόγω των νοτιάδων, θα δείξουν έως και 17 βαθμούς. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Καιρός