SPOTLIGHT

/

Οι "Παραισθήσεις" της Πατρινής Έλενας Κοσμά - Ακούστε το τραγούδι

Μακρυγένη Ελευθερία
elmakrygeni@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Αποτελεί προπομπό της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς

Η Έλενα Κοσμά είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα. Γνωριστήκαμε στην εφηβεία μας και η δημιουργική και καλλιτεχνική της πλευρά ήταν έκδηλη από τότε. Τη θυμάμαι  να παίζει αρμόνιο και να τραγουδά.Κάποια χρόνια μετά η Έλενα, η πολυσχιδής δημιουργός, ερμηνεύτρια, μουσικός, ποιήτρια μας "παραδίδει" ένα γοητευτικό, ονειρικό τραγούδι, τις "Παραισθήσεις", το οποίο υπογράφει στιχουργικά, μελωδικά και φυσικά ερμηνεύει.

Οι «Παραισθήσεις» είναι ένα τραγούδι ερωτικό στον πυρήνα του και πικρόγλυκο σαν την «απουσία».

Κλείνω το φως κλείνω τα μάτια 
Είναι η ζωή μικρά κομμάτια 
Μου λένε πίσω δεν γυρνάμε 
Πώς να ξεχάσω που θυμάμαι 
Σε θυμάμαι, σε θυμάμαι…

 


 

 

Η Έλενα Κοσμά γεννήθηκε στην Πάτρα. Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση την έκανε στη βουλή των Εφήβων το 1996. Ζει στην Αθήνα, στην πόλη όπου και ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές. Είναι δασκάλα πιάνου και ταυτόχρονα εργάζεται ως μουσικός - τραγουδίστρια.

Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους ανθρώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής. Χρονογραφήματα και άρθρα της δημοσιεύονται στον Τύπο και σε ηλεκτρονικά περιοδικά. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ποίησης και διηγήματος. Η πρώτη της ποιητική συλλογή «Σκέψεις» κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Κάκτος και η δεύτερη τον Ιούνιο του 2012 «Στο χαρτί και στον αέρα» από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.

Τελειώνει τις σπουδές της στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο και σύντομα θα παρουσιάσει την πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά σε δικούς της στίχους και μουσική.  Ιδανικός προπομπός αυτής της εργασίας οι «Παραισθήσεις».

Το τραγούδι κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight