EVENTS

/

Πάτρα: Γνωριμία με τα Αχαϊκά κρασιά και δράσεις για τα παιδιά στο piato

Κοινοποίηση
Tweet

Αυτό το Σάββατο γνωρίστε τα κρασιά της Πατρινής Οινοποιίας Τζουραμάνη

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το εστιατόριο piato στο Ρίον, και αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο το βράδυ εγκαινιάζει τη δράση «γνωρίστε και γευτείτε τα Αχαϊκά κρασιά», ενώ την Κυριακή το μεσημέρι επαναλαμβάνει την επιτυχημένη εκδήλωση με δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά.

Ειδικότερα:

Το Σάββατο το βράδυ στο piato γίνεται παρουσίαση του κρασιών της Πατρινής οινοποιίας Τζουραμάνη. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στου Ρωμανού. Tην παραγωγή του κρασιού επιβλέπει η Πατρινή οινολόγος Καλλιόπη Χρονοπούλου. Το piato θέλοντας να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα, θα προσφέρει δωρεάν το κρασί, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες του να γνωρίσουν το λευκό (ροδίτης και μοσχάτο-ροδίτης), το ροζέ και το κοκκινέλι της οινοποιίας Τζουραμάνη. Το κρασί θα ρέει άφθονο, πιείτε ελεύθερα και άφοβα.

Την Κυριακή το μεσημέρι, στην  κάτω αυλή του piato θα φιλοξενούνται δράσεις και παιχνίδια και παιδιά, όπως ζωγραφική, face painting, παιχνίδα κ.ά. Την περασμένη Κυριακή που ξεκίνησαν οι δράσεις για παιδιά, στην αυλή του piato δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στην πάνω αυλή, κάτω από την υπέροχη μουριά, η στα σάλα του piato (ανάλογα με τον καιρό) και τα παιδία να απολαύσουν το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση.

Για τη φθινοπωρινή σεζόν το piato λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Piato, Σώμερσετ 53, Ρίον (δίπλα από το Σινέ Κάστρο)

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2610 994329, 6979665777

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View