ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λαμπρές οι εκδηλώσεις για την 50η επέτειο από την επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Απ. Ανδρέα - Για ΘΑΥΜΑ του Αγίου μίλησε ο Μητροπολίτης - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου

Κορυφώνονται απόψε Κυριακή οι εκδηλώσεις για την 50η επέτειο από την επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέα από τη Ρώμη.

Η πομπή ξεκίνησε για την Ιχθυόσκαλα περίπου στις 17:45. Εκεί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος πραγματοποίησε την καθιερωμένη δέηση και αγιασμό για την έναρξη της νέας αλιευτικής περιόδου ενώ στη συνέχεια όπως επιτάσσει το έθιμο, η Τιμία Κάρα και η εικόνα του Αποστόλου Ανδρέα μεταφέρθηκε με πλοιάριο διά θαλάσσης στον μώλο του Αγίου Νικολάου όπου στην πλατεία Τριών Συμμάχων γίνεται η Θεία δοξολογία και δέηση παρουσία των αρχών της πόλης και του κόσμου.

Στη συνέχεια γίνεται η ιερά λιτάνευση της Τιμίας Κάρας που τοποθετείται σε τιμητικό στρατιωτικό όχημα, κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέου.

Μάλιστα ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος μίλησε για πρόσφατο θαύμα του Αγίου που θεράπευσε ένα παιδάκι. ΔΕΙΤΕ το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις