ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σταμάτησαν οι εργασίες στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"! - Παρέμβαση Κατσιφάρα ώστε να ξεκινήσουν ξανά το επόμενο 15νθημερο

Κοινοποίηση
Tweet

Εμπλοκή από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και ύστερα από έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα ξαναξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του κεντρικού κτιρίου το Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr.

Οι εργασίες έχουν σταματήσει από την 1η Σεπτεμβρίου λόγω οφειλών προς την ανάδοχο εταιρεία, με ευθύνη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο κ. Κατσιφάρας έχει αποδυθεί σε ένα μπαράζ συνεννοήσεων με το Υπουργείο Ανάπτυξης ώστε να τακτοποιηθεί άμεσα το σύνολο των έως τώρα συμβατικών υποχρεώσεων προς την ανάδοχο εταιρεία και να ξεκινήσουν ξανά οι εργασίες οι οποίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2015.

Πάντως, ο κ. Κατσιφάρας δεν κρύβει την ενόχληση του για τις εμπλοκές που παρουσιάστηκαν – έστω και πρόσκαιρα- σ’ ένα έργο μείζονος σημασίας για το επίπεδο των Υπηρεσιών Υγείας στην Πάτρα και στην Δυτική Ελλάδα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις