ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδραβίδα: Έριξαν φυτοφάρμακο σε κότες

Κοινοποίηση
Tweet

Ψόφιες οι 12 από τις 14 που είχε στο κοτέτσι του, κάτοικος της περιοχής

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε χθες το πρωί κάτοικος της Ανδραβίδας όταν βγήκε στον κήπο του και βρήκε… τις κότες του δηλητηριασμένες από φυτοφάρμακο, όπως αποδείχθηκε στην πορεία. Από τις 14 κότες που είχε στο κοτέτσι του οι 12 ήταν ήδη ψόφιες, ενώ την ίδια τύχη είχαν λίγη ώρα αργότερα και οι άλλες δύο.

Ο ιδιοκτήτης του κοτετσιού κάλεσε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι κότες είχαν φάει καλαμπόκι μουλιασμένο στο φουραντάν, το οποίο ο άγνωστος δράστης είχε πετάξει στην αυλή του σπιτιού σε πλαστικό κυπελάκι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας το οποίο επισκέφτηκε νωρίς χθες το πρωί ο ιδιοκτήτης του κοτετσιού, προχωρώντας σε καταγγελία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις