ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος για δωροδοκία

Κοινοποίηση
Tweet

Συνελήφθη από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Για δωροληψία και εκβίαση κατηγορείται υπάλληλος του δήμου Μεσολογγίου, 51 ετών, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε ιδιώτης στην αστυνομία, ο δημοτικός υπάλληλος του ζήτησε με εκβιαστικό τρόπο το ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου, να ολοκληρώσει, στο πλαίσιο των καθηκόντων του, εκκρεμή υπόθεση που αφορούσε δημόσιο έργο.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορούσε την έκδοση βεβαίωσης περαίωσης, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποπληρωμής του έργου.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη το πρωί, στον σταθμό του ΚΤΕΛ Μεσολογγίου, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από τον καταγγέλλοντα το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιώτη, ο συλληφθείς είχε απαιτήσει και στο παρελθόν διάφορα χρηματικά ποσά για ανάλογες διεκπεραιώσεις δημοσίων τεχνικών έργων.
Ο δημοτικός υπάλληλος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις