ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Να που και η πόλη έχει φέτος τουρίστες - Γκρουπ άνω των 40 Ρώσων είχε γεμίσει το πρωί τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου!

Κοινοποίηση
Tweet

Το γκρουπ συνοδευόταν και από γυναίκα - ξεναγό

Το ότι φέτος πραγματικά η Ελλάδα έχει αποτελέσει τον απόλυτο τουριστικό προορισμό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μέχρι και στην Πάτρα που συνήθως αποτελεί απλώς πέρασμα για κατεξοχήν τουριστικές περιοχές της χώρας μας, συναντάμε το φετινό καλοκαίρι ξένους επισκέπτες, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο.

Λίγο νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 το πρωί στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στο ύψος της οδού Αγίου Ανδρέου και πλατείας Τριών Συμμάχων, συναντήσαμε ένα πολυπληθές γκρουπ (άνω των σαράντα ατόμων) που μάλλον ήταν από την Ρωσία.

Οι τουρίστες που συνοδεύονταν και από την ξεναγό τους, όλοι ντυμένοι με βερμούδες, μπλουζάκια αλλά και τα απαραίτητα καπέλα και γυαλιά ηλίου κοιτούσαν εντυπωσιασμένοι τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και τα καφέ ενώ απ’ όσο καταλάβαμε οι Ρώσοι τουρίστες αναμενόταν να βολτάρουν στο κέντρο της Πάτρας και τα μαγαζιά και ενδεχομένως να επισκέπτονταν και κάποια αξιοθέατα όπως τον μεγαλοπρεπή ιερό ναό του Πολιούχου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις