ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

19χρονο μοντέλο: Είμαι η μεγαλύτερη νυμφομανής της Βρετανίας!

Κοινοποίηση
Tweet

"Αγαπώ το σεξ. Το σκέφτομαι συνέχεια", παραδέχεται

Τα σεξουαλικά όργια που γίνονται στα νυχερινά μαγαζιά του Magaluf της Μαγιόρκα, ήταν το κίνητρο για να ταξιδέψει μέχρι εκεί η Cerise.

Το 19χρονο μοντέλο δηλώνει με άνεση ότι είναι bisexual και η μεγαλύτερη νυμφομανής της Βρετανίας. "Αγαπώ το σεξ. Το σκέφτομαι συνέχεια", παραδέχεται και αποκαλύπτει ότι σκοπός της ήταν να έχει 25 οργασμούς την ημέρα, στο Magaluf.

Εκεί ταξίδεψε με την 20χρονη σύντροφό της, Beth, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έχουν ελεύθερη σχέση και έτσι τις δυο πρώτες ημέρες έκανε σεξ με δυο άντρες. "Οι σεξουαλικές μου ανάγκες είναι δύσκολο να καλυφθούν. Αυτοί οι δυο ήταν καλοί εραστές, αλλά θέλω κι άλλο σεξ. Αν δεν κάνω όσο χρειάζομαι, έχω χάλια διάθεση", εξηγεί.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις