ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ρωσικοί πύραυλοι κατέρριψαν το αεροπλάνο"

Κοινοποίηση
Tweet

Δήλωσε εκπρόσωπος του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας

Εκπρόσωπος του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία συνεχίζει να στέλνει "βαρύ οπλισμό" και άλλα όπλα στους αυτονομιστές που πολεμούν εναντίον των ουκρανικών δυνάμεων στην ανατολική Ουκρανία.

"Η Ρωσική Ομοσπονδία συνεχίζει να προμηθεύει τους αυτονομιστές με βαρύ οπλισμό και άλλα όπλα", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αντρίι Λισένκο.

Ο Λισένκο είπε ακόμη ότι οι φιλορώσοι αντάρτες κάνουν ό,τι μπορούν για να κρύψουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ρωσικοί πύραυλοι κατέρριψαν ένα μαλαισιανό αεροπλάνο.

"Οι τρομοκράτες κάνουν τα πάντα για να κρύψουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή ρωσικών πυραύλων στην κατάρριψη αυτού του αεροσκάφους", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις