Σε παραλία της Κερατέας
Νεκρός βρέθηκε, το πρωί, σε παραλία του συνοικισμού Βγέθι της Κερατέας, ο πρώην μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης.
Η σορός του πρώην μητροπολίτη, που εντοπίστηκε από άνδρες του λιμενικού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κερατέας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ιατροδικαστής αναμένεται να πραγματοποιήσει νεκροψία-νεκροτομή για τον ακριβή προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου του πρώην μητροπολίτη, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.Ο Παντελεήμων είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2008 σε εξαετή κάθειρξη από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση 66,5 εκατ. δρχ. την περίοδο 1995-1998 από τη Μονή Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Καταγγελίες για την κατάχρηση των εισφορών των πιστών είχαν κάνει οι μοναχές της μονής.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr