ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Tη Δευτέρα 16 Ιουνίου η δίκη του Αλέξη Φράγκου - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Κοινοποίηση
Tweet

Δύο φονικά με τρεις νεκρούς συγκλόνισαν την Πάτρα τον Απρίλιο του 2013

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει στο κακουργιοδικείο Αιγίου η δίκη του Αλέξη Φράγκου. Τα μέτρα κατά τη διεξαγωγή της δίκης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένα και θα απασχολήσουν σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων.

Ήταν ξημερώματα της 17ης Απριλίου 2013 όταν σημειώθηκε το διπλό φονικό έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα. Μια μηχανή στην οποία επιβαίνουν δύο άτομα πλησιάζει. Ο ένας από τους δύο κατεβαίνει και πυροβολεί. Έξω από το κλαμπ βρίσκονται δύο άνδρες. Ο 32χρνος Κωνσταντίνος Φράγκος και 35χρονος Αλέξης Σινούρης, οι οποίοι τραυματίζονται θανάσιμα.Επικρατεί πανικός.

Τρεις μέρες μετά έρχεται ένα ακόμα φονικό. Στην οδό Ανθείας  πέφτει νεκρός από σφαίρες ο Παναγιώτης Τσίρκας και μετά από 15 μέρες νοσηλείας ο Νίκος Ντάντης από τον Πύργο.

Για τη δολοφονία συνελήφθη ο Αλέξης Φράγκος, αδελφός του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Φράγκου.

Μέχρι σήμερα οι φυσικοί αυτουργοί του φόνου στη Σαχτούρη δεν έχουν βρεθεί.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις