ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

EVENTS

/

Η Bergamann Kord πραγματοποιεί δωρεάν διάγνωση 4-8 Ιουνίου. Κλέιστε τώρα το ραντεβού σας!

Κοινοποίηση
Tweet

Τετάρτη 4 έως Κυριακή 8 Ιουνίου

Από Τετάρτη 4 έως & την Κυριακή 8 Ιουνίου, οι επικεφαλής της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord θα βρίσκονται στη νέα κλινική της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111) με νέες, καινοτόμες θεραπείες, που βασίζονται στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες.

Οι καινοτόμες θεραπείες σε συνεργασία με το Institute Rinaldi του Μιλάνο, αφορούν την αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων (Growth Factors) στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και εμφανίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στον τομέα των θεραπειών τριχόπτωσης όσο και στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Οι επικεφαλής της κλινικής θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Διαγνωστικούς Τριχολογικούς Ελέγχους σε προγραμματισμένα ραντεβού στη κλινική επί της Αγ. Ανδρέου 111 στο κέντρο της Πάτρας (Α΄όροφος) και παράλληλα θα ενημερώσουν για όλες τις νεότερες εξελίξεις στις μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης (Μεταμόσχευση μαλλιών, Θεραπείες τριχόπτωσης, Θεραπεία PRP με Αυξητικούς Παράγοντες, Θεραπεία με Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Προσθετική Μαλλιών, Τριχοτεχνική παθήσεων, Τεχνική HOS-2 για περιπτώσεις ασθενών υπό χημειοθεραπεία).

Να τονίσουμε ότι, λόγω των οικονομικών συνθηκών, η Bergmann Kord έχει εξασφαλίσει ειδικές, μειωμένες τιμές σε όλες τις υπηρεσίες αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, που θα ισχύουν αποκλειστικά για τους ενδιαφερόμενους που θα προσέλθουν στις παραπάνω ημερομηνίες και αποκλειστικά για το επιστημονικό κέντρο της Bergmann Kord στην Πάτρα.

Για την έγκαιρη διευθέτηση του ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2610 424545.

Πάτρα
Αγ. Ανδρέου 111 Πάτρα ∙ Τηλ: 2610 424545

 

 

ΑΘΗΝΑ

 

 

Λ. Κηφισίας 348 ∙ Χαλάνδρι ∙ Τηλ: 210 6828888

 

 

Website: www.kord.gr · E-mail: info@kord.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Best View

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.