Συνεχίζεται η πολύ καλή παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακός των Νέων στη Σιγκαπούρη
Πέντε προκρίσεις σε τελικούς για τα ελληνικά «χρώματα» περιελάμβανε η 3η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στη Σιγκαπούρη. Στην κωπηλασία και τη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στους έφηβους, Μιχάλης Ναστόπουλος και Απόστολος Λαμπρίδης, προκρίθηκαν στον τελικό της Τετάρτης, καθώς στον ημιτελικό κατέλαβαν την πρώτη θέση, καλύπτοντας τα 1.000μ σε χρόνο 3.15.02.
Στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, η Λυδία Νταλαμάγκα και η Ελένη Διαμαντή πέρασαν στον τελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει επίσης την Τετάρτη, αφού τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της ημιτελικής σειράς τους με χρόνο 3.38.11.
Στον στίβο, η Ευαγγελία Ψαράκη στα προκριματικά της δισκοβολίας με 45.00 κατετάγη 6η και προκρίθηκε στον τελικό, που θα γίνει το Σάββατο. Η Κατερίνα Μπερδούση ήταν 5η στα 3.000μ. με 9:44:73 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής. Στη δισκοβολία ο Πέτρος Ευαγγελάκος ήταν 8ος στον προκριματικό με 54.57 και θα συνεχίσει στον «μικρό τελικό».
Στην κολύμβηση η Μαρία Μιχαλάκα προκρίθηκε στον τελικό της Τετάρτης στα 100μ. πρόσθιο, καθώς τερμάτισε 2η στην ημιτελική σειρά με 1:10.55. Το πρωί στον προκριματικό είχε την τρίτη καλύτερη επίδοση 1:10:77.
Στο μπάσκετ, την πρώτη ήττα γνώρισε η Ελλάδα, καθώς έχασε από τη Σερβία με 34-14. Επόμενος αγώνας της Ελλάδας είναι την Τετάρτη με την Ινδία.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ελλάδα 5 (3 αγώνες)
Σερβία 4 (2 αγώνες)
Πουέρτο Ρίκο 4 (3 αγώνες)
Νέα Ζηλανδία 3 (2 αγώνες)
Ινδία 2 (2 αγώνες)
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr