SPORTS

/

Δράκου: Η "χρυσή" ελπίδα της ελληνικής κολύμβησης

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Εκτός τελικού στα 50μ. ελεύθερο αλλά με πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων

Μπορεί ο Γιάννης Δρυμωνάκος να χάρισε στην Ελλάδα το μετάλλιο, όμως και η Νόρα Δράκου δικαιούται και αυτή τον τίτλο της καλύτερης ελληνικής παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Βουδαπέστης.

Η 18χρονη αθλήτρια του ΝΟΠ, λίγη ώρα μετά την πολύ καλή εμφάνισή της στον τελικό των 50μ. ύπτιο, ήταν εξαιρετική και στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο, όπου κατετάγη 11η με 25.43. Ο χρόνος αυτός αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων, καθώς καταρρίπτει το 25.61 που κρατούσε από τις 29 Μαΐου 2004 (στα Χανιά) η Μάρθα Μάτσα.

Η Δράκου ολοκλήρωσε την παρουσία της στη Βουδαπέστη με έναν τελικό και δύο ημιτελικούς στα τρία αγωνίσματα που «έπεσε», τρία πανελλήνια ρεκόρ (γυναικών στα 50μ. ύπτιο, νεανίδων σε 50μ. και 100μ. ελεύθερο) και απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί μία «χρυσή» ελπίδα για το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports