“Bio-cake” σκέτη...λιχουδιά
Στην έκθεση – διαγωνισμό που έγινε στο εμπορικό κέντρο The Mall στην Αθήνα, οι μαθητές της Α΄ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πάτρας παρουσίασαν την οργάνωση, τη δομή, και τα προϊόντα της εικονικής επιχείρησης τους “Bio-cake”. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θαύμασαν την άψογη διακόσμηση, τον τρόπο που παρουσίασαν και προωθούσαν το προϊόν τους, την άριστη κατάρτιση για τη λειτουργία της επιχείρησης και το επιχειρηματικό πνεύμα τους.
Η κριτική επιτροπή, που πολλές φορές επισκέφτηκε τον εκθεσιακό χώρο τους, έθεσε ερωτήματα προκειμένου να τους αξιολογήσει. ‘Όλοι τους ήταν σε θέση να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως: τρόπος εξεύρεσης αρχικών κεφαλαίων, επιλογής του συγκεκριμένου προϊόντος, υπολογισμός κόστους ανά μονάδα προϊόντος, τρόπους προώθησης και διαφήμισης, μελλοντικά σχέδια, κλπ.
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν απόλυτα προσαρμοσμένη σε εικόνα σοβαρής επιχείρησης με ικανά υψηλόβαθμα στελέχη.
Περιμένοντας τα αποτελέσματα της βαθμολογίας τους, θα ολοκληρώσουν το Business Plan και θα το καταθέσουν προσδοκώντας μια καλή κατάταξη στην βαθμολογία.
Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλλαν οι καθηγητές:
Λεούση Αφροδίτη ως Υπεύθυνη του προγράμματος
Καννά Ελένη και Κυριακουλόπουλος Ευάγγελος ως σύμβουλοι και υποστηρικτές της δράσης
Οι υπεύθυνοι του σχολείου ευχαριστούν πολύ τους χορηγούς που πίστεψαν και υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια και καταφέρανε με τη συμβολή τους να συνεχίσουν την προσπάθεια τους:
1. L28, Ερμού και Ρήγα Φεραίου Πάτρα,
2. Achaia Clauss,
3. Επιμελητήριο Αχαΐας,
4. Σιντλερ- Σταματόπουλος ΑΕ,
5. καθαριστήρια Stegno plus, και
6. Locale Αράτου 8 Πάτρα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr