ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δέκα μήνες φυλακή στον "Γέροντα Παστίτσιο"

Κοινοποίηση
Tweet

Για την φάρσα μέσω facebook

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδίκασε το δικαστήριο τον 27χρονο ο οποίος έγινε γνωστός ως «Γέρων Παστίτσιος», όταν μέσω του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης Facebook, πραγματοποίησε φάρσα σε ΜΜΕ θρησκευτικού ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για τον Φίλιππο Λοΐζο, ο οποίος άσκησε έφεση, ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε μικρότερη καταδίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος "Παστίτσιος" έγραψε ένα φανταστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε δήθεν σε κάποιο ανύπαρκτο χριστιανικό περιοδικό. Σε αυτό περιέγραφε ένα "θαύμα" του γέροντος Παΐσιου.

Πολλά θρησκευτικά blogs και sites, ακόμη και εφημερίδες δημοσίευσαν την "είδηση", ενώ ο "Παστίτσιος", με ανάρτηση του στο Facebook, ανέλαβε την ευθύνη της φάρσας, όπως γράφει η Ημερησία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις