Τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν
Κοντά στους ηλικιωμένους που ζουν στο Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή το πρωί τα μέλη του συλλόγου Μακρυγιάννη και τα παιδιά του χορευτικού τμήματος, τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν.
Στους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που τόσα έχουν προσφέρει και εξακολουθούν να προσφέρουν εάν τους δοθούν οι ευκαιρίες.
Το Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα φιλοξενεί τους μοναχικούς απόμαχους της ζωής και τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να συνεχίζουν στην καθημερινότητά τους.
Τι λείπει όμως, σε κάθε ηλικιωμένο άνθρωπο; Η συντροφιά, μια όμορφη κουβέντα με αγάπη, μια εορταστική ατμόσφαιρα που να θυμίζει τα νιάτα και να δίνει κουράγιο.
Αυτό το κλίμα δημιούργησαν σήμερα τα παιδιά του χορευτικού του συλλόγου Μακρυγιάννη. Η αίθουσα του ιδρύματος πλημμύρισε από τις μελωδίες των παιδιών και τις ευχές των ηλικιωμένων.
Μετά τα κάλαντα ακολούθησε γλέντι με τους νεαρούς χορευτές να ξεσηκώνουν τους ηλικιωμένους και όλοι μαζί να χορεύουν όπως την εποχή που ήταν νέοι.
Το πρωινό έκλεισε με συγκινητικές στιγμές αποχαιρετισμού, στην κυριολεξία δάκρυσαν μικροί και μεγάλοι , με την υπόσχεση των παιδιών και των μελών του συλλόγου για τακτικές επισκέψεις και συντροφιά στους ανθρώπους που τόσο την έχουν ανάγκη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr