"Την Πέμπτη δεν θ ΄ακουστεί η φωνή σου"
Σήμερα 14 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για το τροχαίο στην περιοχή του Ρίου, που κόστισε τη ζωή στον 15χρονο Πάνο Τζαβάρα και βύθισε στο πένθος τις οικογένειες Τζαβάρα και Δούρου. Κατηγορούμενη είναι η Αικατερίνη Αρβανίτη, σύζυγος του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάννη.
Η δίκη ξεκίνησε στις 4 Νοεμβρίου, σε βαρύ κλίμα στην αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου της Πάτρας που ήταν κατάμεστη από μέλη των οικογενειών και φίλους του παιδιού που χάθηκε τόσο άδικα, με δικονομικές ενστάσεις της υπεράσπισης, την οποία έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας πριν τη δίκη
"ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ"
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει στον γιο της Πάνο Τζαβάρα η Φαίδρα Δούρου, εν όψει της δίκης ξεκινά και πάλι στα δικαστήρια της Πάτρας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr