Ταυτόχρονη πανελλαδική δράση
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Πάτρα ο «4ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός».
Δεκάδες μαμάδες μαζί με τα μωρά τους συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (3/11) στο θεατράκι για να συμμετάσχουν σε μία γιορτή της μητρότητας και του μητρικού θηλασμού η οποία έγινε ταυτόχρονα σε 38 ακόμη πόλεις της Ελλάδας, εκτός της Πάτρας.
Όμορφη μέρα και οι μαμάδες μαζί με τα βρέφη τους την έκαναν ακόμα πιο όμορφη, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα της Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πάτρας που διοργάνωνε το όλο event.
Το θεατράκι ντύθηκε στα γιορτινά του από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, ενώ ο δημόσιος θηλασμός ξεκίνησε στις 12:00. Στην γιορτή συμπεριλαμβάνονταν αρκετά δρώμενα και happenings για τα οποία είχαν φροντίσει οι διοργανωτές ώστε να διασκεδάσουν και τα μεγαλύτερα παιδάκια.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr