ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Κριάρι τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Κοινοποίηση
Tweet

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες

Άλλο ένα περιστατικό με θύμα κτηνοτρόφο που δέχθηκε επίθεση από  ζώο που εξέτρεφε έγινε στην περιοχή,  αυτή τη φορά κοντά στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο 46χρονος άνδρας πήγε χθες για να αρμέξει τα ζώα του σε στάνη κοντά στο Αγρίνιο και κάποια στιγμή ενώ άρμεγε, δέχθηκε από πίσω επίθεση από κριάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Στην άλλη περίπτωση και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ηλικιωμένος κτηνοτρόφος σε χωριό του Ξηρομέρου από γουρούνι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματίας αναρρώνει και η κατάσταση του είναι βελτιωμένη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις