SPORTS

/

Πάτρα: Παρουσίαση με θέμα ''Ασφάλεια στον Μηχανικίνητο Αθλητισμό"

Κοινοποίηση
Tweet

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Tην Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου στην Πλατεία Γεωργίου 25 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση με θέμα ''ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ''.

Θα γίνει μια ενημέρωση – για πρώτη φορά στην Ελλάδα - σχετικά με τα μέτρα προστασίας και τους κανονισμούς ασφαλείας που διέπουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και ιδιαιτέρως τους οδηγούς-συνοδηγούς τους.

Την παρουσίαση διοργανώνει ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών) Εισηγητής της παρουσίασης θα είναι ο κος Παππάς Νικόλαος ιατρός του εθνικού μας αγώνα Ράλι Ακρόπολις.

Η παρουσίαση θα έχει δύο σκέλη, θεωρητικό και πρακτικό καθώς και επίδειξη με όλους τους σύγχρονους τρόπους απεγκλωβισμού του πληρώματος από πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Την επίδειξη επιμελείται ο κος Αγγελόπουλος Γρηγόριος εκπαιδευτής – παραϊατρικός διάσωσης του Γερμανικού και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η παρουσία σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική ενόψει και του 4ου πρωταθληματικού αγώνα (Ράλι Αχαιός) που διοργανώνει το σωματείο μας στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2013.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports