ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε εγρήγορση από αύριο μέχρι τα τέλη Αυγούστου η Σχολική Επιτροπή Β'θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιάλειας

Κοινοποίηση
Tweet

Αρχίζει επισκέψεις στα σχολεία ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Σχολική Επιτροπή Β'θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιάλειας επισημαίνονται τα εξής:

"Όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η νέα σχολική χρονιά, σε ό,τι αφορά το λειτουργικό σκέλος των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής, επιχειρεί ο νέος Πρόεδρος της "Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου Αιγιάλειας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μετά την "αστραπιαία" ρύθμιση οικονομικών εκκρεμοτήτων με Σχολικά Κυλικεία και Καθαρίστριες επί συμβάσει (που βρίσκεται στην τελική τους φάση) αρχίζει - για πρώτη εν μέσω Αυγούστου- τις επισκέψεις σε Σχολικές Μονάδες, αρμοδιότητας της επιτροπής.
Μετά από πρωτοβουλία του, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε απ' όλους τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων της Αιγιάλειας, να του παράσχουν επιτόπια ενημέρωση για τα λειτουργικά και τεχνικά θέματα των σχολείων τους, πριν αυτά καν ανοίξουν κι όχι τον Σεπτέμβριο, επιδιώκοντας έτσι μια νέα μορφή συνεργασίας, που θα ξεκινά από την προσωπική εικόνα την οποία και θ' αποκομίσει ο ίδιος, έγκαιρα, ώστε να υπάρξει άμεσος προγραμματισμός παρεμβάσεων της "Σχολικής Επιτροπής"  με όσα μέσα διαθέτει και το νομικό πλαίσιο επιτρέπει και επιβάλει.
Η αρχή της συνεργασίας του Προέδρου της "Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου Αιγιάλειας με τις Σχολικές Κοινότητες  θα γίνει αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου, με επισκέψεις στα: 4ο Γυμνάσιο και 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, ενώ την προσεχή Πέμπτη 22 Αυγούστου θα επισκεφθεί διαδοχικά το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Αιγίου, για ν' ακολουθήσουν κι άλλες μέχρι τις 31 Αυγούστου."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις