Στις 21.30
Οι MonoStyle, μία νεανική Αγγλόφωνη μπάντα από την Πάτρα, με πορεία ήδη πέντε και πλέον χρόνων, θα κάνει μία live μουσική εμφάνιση αυτή την Παρασκευή 31 Μαίου 2013 στις 21.30 στο καφέ Cinema στην οδό Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα.
Η μπάντα αποτελείται απο 5 άτομα, τους Βασίλη Ράλλη-φωνή,ακουστική κιθάρα, Άγγελο Βγενόπουλο-ηλεκτρική κιθάρα,φωνητικά, Γιώργο Τασόπουλο-μπάσο,φωνητικά, Ιάσoνα Φύκουρα-πλήκτρα,φωνητικά και Γαβρίλη Μπιρλή-τύμπανα.
Το 2010 η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της cd με τίτλο το όνομα της. Έχουν κάνει πολλά live σε Πάτρα, Αθήνα και πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα!
Οι ίδιοι λένε πως στη μουσική τους δεν υπάρχει κάποια ταμπέλα καθώς ο καθένας τους έχει διαφορετικές επιρροές.
Την χαρακτηρίζουν μάλιστα άτεχνη ελληνόφωνη "σαδομαζοχιστική" ροκ με επιρροές απο την αγαπημένη σε όλους μας reggae, ska, dub, κ.α.
Ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια τους είναι η "Τσιχλόφουσκα".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr