SPOTLIGHT

/

Σήμερα στις 4 το απόγευμα συντονιστείτε στη ΝΕΤ για το βίντεο κλιπ του "Alcohol is free"

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Θα μεταδοθούν τα βίντεο κλιπ των κομματιών του 2ου ημιτελικού της Eurovision

Στις 4 σήμερα Παρασκευή 10 Μαίου 2013 το απόγευμα θα προβληθεί από τη ΝΕΤ σε σχολιασμό της Μαρίας Κοζάκου το β' μέρος των βίντεο κλιπ των τραγουδιών του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Συγκεκριμένα θα δούμε τα 17 τραγούδια του β΄ημιτελικού της 16ης Μαίου, ανάμεσα στα οποία είναι και η Ελλάδα με τον Αγάθωνα και τους Κόζα Μόστρα με το "Alcohol is free" που δείχνει να αρέσει στο Ευρωπαικό κοινό. Μαζί θα προβληθούν και τα τραγούδια των 3 εκ των Big 5 (Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία) που έχουν δικαίωμα ψήφου στον β΄ημιτελικό.

Στο μεταξύ χθες Πέμπτη είδαμε τα βίντεο κλιπ των χωρών του 1ου ημιτελικού της 14ης Μαίου μαζί και τα τραγούδια της οικοδέσποινας Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου που στέλνει την Μπόνι Τάιλερ με ένα καλό κομμάτι και την αξιόλογη Ιταλία με τον Μάρκο Μενγκόνι.

Από τα κομμάτια του 1ου ημιτελικού που είδαμε οπτικοποιημένα, η Κύπρος με την Δέσποινα Ολυμπίου και την μπαλάντα "Αν με θυμάσαι", έχει μία συμπαθή παρουσία (καλογυρισμένο και το προωθητικό βίντεο κλιπ), η Ρωσία κατεβαίνει φέτος με μία 22χρονη φοιτήτρια δημοσιογραφίας από την περιοχή των Τατάρων και μία κλασική Γιουροβιζιονική μπαλάντα στα αγγλικά μάλιστα ενώ το φαβορί Δανία με την Έμιλι ντε Φόρεστ ενδεχομένως να πάει καλά αν και λίγο κοπιάρει στοιχεία της περσινης νίκης της Σουηδίας.

Η Σερβία ξεφεύγει από το στυλ του Ζέλικο Ζοκζίμοβιτς και φέτος εκπροσωπείται από τρία όμορφα νεαρά κορίτσια, τις Moje 3 ενώ το πιο χορευτικό, με αέρα κλαμπ τραγούδι του 1ου ημιτελικού το έχει η Σλοβενία με την Χάνα που έχει ζήσει στην Αμερική.

Διαφορετικό στο μεταξύ είναι το κομμάτι της Κροατίας με 6 λυρικούς ερμηνευτές και ύφος χορωδίας. Εμείς ως Ελλάδα αν στέλναμε τον Μάριο Φραγκούλη και κάτι ανάλογου ύφους θα ήμασταν απείρως καλύτεροι!

Είδαμε ακόμα μία θεατράλε εμφάνιση από την εκπρόσωπο της Μολδαβίας, μία μπαλάντα από την Ουκρανία και μία μάλλον αδιάφορη Ολλανδία (έχει πάντως χαμηλό ύφος η 38χρονη ερμηνεύτρια Ανούκ και ωραία φωνή).

Χορευτικό αέρα και τίτλο "Solayoh" έχει η συμμετοχή της Λευκορωσίας ενώ η Ιρλανδία πιθανόν να δυσκολευτεί να περάσει στον τελικό.

Συμπαθητική είναι και η Αυστρία με την 18χρονη Νατάλια  και το ρυθμικό "Shine", η οποία και θα ανοίξει την αυλαία του 1ου ημιτελικού.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight