Για το θάνατο της αδελφής του
Μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1» το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε το δικό του «ευχαριστώ» σε φίλους, συνεργάτες και τηλεθεατές που βρέθηκαν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές των τελευταίων ημερών, μετά τον θάνατο της αδελφής του.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην προσωπική μου ταλαιπωρία με τον χαμό της αδελφής μου την Παρασκευή. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν επάξια όταν τους πήρα αργά, στις 2 τα μεσάνυχτα, να τους πω ότι δεν θα έρθω στη δουλειά.
Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και εσάς για τα συλλυπητήρια σας. Ήταν για μένα ένα βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου» είπε ο παρουσιαστής.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr