SPORTS

/

Επιτυχημένο το 1ο camp βόλεϊ που έγινε στο γήπεδο της ΕΑΠ

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Προσπάθεια από τους διοργανωτές να γίνει θεσμός

Ολοκληρώθηκε το 1ο camp βόλεϊ που έγινε στην Πάτρα για αθλητές γεννημένους από 91΄ως και το 96΄. Διοργανωτής και χορηγός του 1ου camp volley ήταν η εταιρεία φακών επαφής ποιότητας, Sight Care, που βρίσκεται πάντα κοντά στο άθλημα του βόλεϊ αλλά και του μπιτς βόλεϊ.

Με την ολοκλήρωση του camp που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ΕΑΠ, διοργανώθηκε μια μικρή γιορτή όπου έδωσαν το "παρών" οι προπονητές, οι παίκτες και αρκετοί από τους γονείς των αθλητών. Μάλιστα κατά την διάρκεια της γιορτής οι εκπρόσωποι της εταιρείας Sight Care, βράβευσαν τον πρόεδρο της ΕΑΠ, Μανόλη Ρογδάκη για την παραχώρηση του γηπέδου και τον αρχιπροπονητή του Camp, Γιώργο Χριστόπουλο για την προσφορά του. Στο πλαίσιο της γιορτής, ο αρχιπροπονητής Γιώργος Χριστόπουλος μίλησε στους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε τους αθλητές για την παρουσία τους και υποσχέθηκε σε όλους ότι σε συνεργασία με την Sight Care, θα γίνει προσπάθεια αυτό το 1ο camp να γίνει θεσμός.

Επίσης όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν εκτός από τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν καθόλη την διάρκεια του camp, πήραν αναμνηστικό δίπλωμα καθώς και ένα t-shirt δώρο από την εταιρεία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports