SPORTS

/

Ολυμπιακός: Γλύτωσε την έξωση από το ΣΕΦ, αλλά...

Κοινοποίηση
Tweet

Βαριά πρόστιμα, και ρήτρα έξωσης σε περίπτωση επανάληψης των επεισοδίων

Γλίτωσε αυτή τη φορά την έξωση στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, πλην όμως το τίμημα που θα πληρώσει για τα επεισόδια σον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ ανδρών με τον Παναθηναϊκό θα είναι βαρύ. Πέραν της αποζημίωσης που θα πρέπει να καταβάλει για τις ζημιές, αποφασίστηκε να μπει ειδική ρήτρα στο νέο συμβόλαιο που θα επιτρέπει στη διοίκηση του σταδίου να τον διώξει από το γήπεδο, σε περίπτωση επεισοδίων.

Στην σύσκεψη που έγινε στο ΓΓΑ με την συμμετοχή του Παναγιώτη Μπιτσαξή, των ανθρώπων του Ολυμπιακού, του εκπροσώπου του ΕΣΑΚΕ και της  διοίκησης του ΣΕΦ, αποφασίστηκαν αναλυτικά τα εξής :

- Ο Ολυμπιακός εκτός από το να καταβάλει μέχρι τελευταίου ευρώ το κόστος των ζημιών, θα κληθεί από τη διοίκηση του ΣΕΦ να ανορθώσει τη βλάβη την οποία επέφερε στη φήμη και την αξιοπιστία της Ολυμπιακής αυτής εγκατάστασης και την τεράστια δυσφήμιση της χώρας στα διεθνή ΜΜΕ.

- Η παραχώρηση του ΣΕΦ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο δεν είναι αυτονόητη και δεδομένη. Θα εξαρτηθεί από την αποδοχή ρητρών για την περίπτωση επεισοδίων. Το ΣΕΦ θα χει δικαίωμα να καταγγείλει τη μισθωτική σύμβαση σε περίπτωση επεισοδίων.

- Η επιχορήγηση του ΕΣΑΚΕ από τον ΟΠΑΠ επανεξετάζεται κατόπιν των γεγονότων του ΣΕΦ στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχει ήδη λάβει για παρόμοια γεγονότα στο παρελθόν.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports