Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται για τη Δευτέρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων μέχρι 7 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά τοπικά αυξημένες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις τοπικά κατά περιόδους πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις τοπικά κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr