ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζεται η κατάληψη της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Κοινοποίηση
Tweet

Από κατοίκους και φορείς

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο από κατοίκους και φορείς του Λασιθίου οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους μέχρι να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις τόσο για την τύχη των νοσοκομείων, όσο και για τα ΤΕΙ.


Με βασικό σύνθημα «Δεν αποχωρούμε αν δε δικαιωθούμε», οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν όλο το βράδυ στην 7η ΥΠΕ, ενώ κοντά στο κτίριο άλλα και στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Από την Ιεράπετρα έχει αναχωρήσει λεωφορείο με πολίτες και εκπροσώπους φορέων με κατεύθυνση το Ηράκλειο, προκειμένου να ενισχύσουν το μέτωπο στην ΥΠΕ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις