Ηττήθηκαν με 30-19 από τη Νέα Ιωνία
Τα αγωνιστικά προβλήματα στοίχισαν τη νίκη στις Ελπίδες Πάτρας που γνώρισαν την ήττα με 30-19 από τη Νέα Ιωνία για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής χάντμπολ των ανδρών.
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ανδρέα Καραβέλα: "Για ακόμη μία φορά αντιμετωπίσαμε την αδικαιολόγητη κακή διαιτησία χωρίς να υπάρχει λόγος από την στιγμή που δεν μπορούσαμε να μπούμε με αξιώσεις στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω.
Μεγάλη ανοχή στα σκληρά και οφθαλμοφανή μαρκαρίσματα ενάντια στους αθλητές μας , κάνοντας αρκετές φορές τα στραβά μάτια , σε περιπτώσεις που έθεταν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.
Και επειδή είμαστε μία ομάδα γαλουχημένη να παίζει καθαρά και όχι σκληρά και με πειθαρχικές παραβάσεις, μοιραία βγαίνουμε εκτός ρυθμού παιχνιδιού.
Σίγουρα η ήττα δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο των διαιτητών, αλλά και της μέτριας απόδοσης μας λόγω αυτών που προαναφέραμε.
Σε μία ήττα πολλές φορές υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία, και ένα από αυτά ήταν η πολύ θετική παρουσία των νεαρών και εφήβων αθλητών μας οι οποίοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής" .
Tα 10λεπτα: 8-2, 10-3, 14-7, 18-12, 25-14, 30-19.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ (Α. Καραβέλας): Δελδήμος 2, Καλούδης 2, Μήλας 3, Θεοδωρόπουλος 3, Κυδωνιάτης 2, Γραμματίκας, Μάρκοβιτς 3, Σταυρόπουλος 1, Σταθόπουλος, Χρονόπουλος 1, Σπανός, Μπερτσιάς 2, Μυρουγιάννης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr