Ντέρμπι κορυφής στο Μενίδι
Ο Παναιγιάλειος θα παίξει σήμερα (3μ.μ.) το μεσημέρι στο Μενίδι, κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Αχαρναϊκό, με μοναδικό στόχο να παραμείνει αήττητος.
Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη έξοδο για την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά, μετά την ισοπαλία στην Κόρινθο, ενώ μετά το ρεπό της 12ης αγωνιστικής, τα ταξίδια... τριτώνουν με την αναμέτρηση κόντρα στην Επισκοπή.
Αναφορικά με τα πλάνα του Κορίνθιου κόουτς, στις τελευταίες δοκιμές δοκίμασε τέσσερις ποδοσφαιριστές για δύο θέσεις.
Μαυρόπουλος και Γιώργος Παπαδόπουλος διεκδικούν μια θέση στο χώρο του κέντρου, με τους Σκαρτσίλα και Μπουλούμπαση να «παλεύουν» για το αριστερό «φτερό» της επίθεσης.
Από κει και πέρα, οι υπόλοιπες εννιά θέσεις είναι καπαρωμένες από τους: Ρίζο (τερματοφύλακας), Σανδραβέλη (δεξί μπακ), Παπαχρήστο (αριστερός μπακ), Τάκη Παπαδόπουλο και Σούλη (στόπερ), Γκοτσούλια (αμυντικό χαφ), Αργυρόπουλο(μπροστά από τους δύο «κόφτες), Μπούνα (δεξί χαφ) και Λαζανά (φορ).
Την 20άδα συμπληρώνουν οι Μπαλτιμάς, Διαμαντόπουλος, Δαλιάνης, Ακπαρίδης, Μπουρλάκης, Ρέλλας, Θεοφανόπουλος.
Ο Νίκος Κουρμπανάς έχει ζητήσει από τους παίκτες προσοχή και προσήλωση και να μην επαναληφθεί η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο πρώτο μισό του δευτέρου 45λεπτου στην Κόρινθο, όταν η «Μαύρη θύελλα» έχασε το χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα η ομάδα του Ισθμού να γίνει απειλητική και να φτάσει στην ισοφάριση.
Στην προσπάθεια να φύγει αλώβητος από το Μενίδι ο Παναιγιάλειος δεν θα είναι μόνος. Θα έχει στο πλευρό του και 300 οπαδούς του που αψήφησαν οικονομική κρίση και το... ακατάλληλο της ημέρας και θα βρεθούν στις εξέδρες.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr