ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: Η Αστυνομία ειδοποιούσε ιδιοκτήτες σπιτιών που είχαν καταλάβει μετανάστες και τους ζητούσε να είναι παρόντες για να τα εκκενώσει

Κοινοποίηση
Tweet

Προετοιμασμένη με κάθε λεπτομέρεια η σημερινή επιχείρηση "Ξένιος Ζευς"

Πολύ καλά προετοιμασμένη ήταν η σημερινή νέα επιχείρηση "Ξένιος Ζεύς" στην Πάτρα από την τοπική Αστυνομία.

Εδώ και μέρες οι επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας, πέραν της επιχειρησιακής δράσης που είχαν σχεδιάσει, είχαν προχωρήσει και σε λεπτομερή χαρτογράφηση των σημείων της Πάτρας που διαμένουν μετανάστες.

Είναι χαρακτηριστικό οτι στη διάρκεια των προηγούμενων ωρών, αστυνομικοί της ασφάλειας τηλεφωνούσαν σε ιδιοκτήτες ακατοίκητων σπιτιών, τα οποία είχαν παραβιάσει και διέμεναν μετανάστες.

Μετά την ενημέρωση, οι αστυνομικοί τους έκλειναν ραντεβού για τις 5.30 σήμερα το πρωί, προκειμένου με την παρουσία τους να επέμβουν και να συλλάβουν τους μετανάστες παραδίδοντας τα σπίτια κενά στους κατόχους τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά η Αστυνομία κινείται με τόση μεθοδικότητα, αφού είναι γνωστό ότι στο παρελθόν, παρά τις οχλήσεις ιδιοκτητών για κατάληψη σπιτιών από μετανάστες οι Αρχές κινούνταν νωχελικά.

Αυτή άλλωστε ήταν και η σημαντική παράμετρος, μέσω της οποίας δόθηκε χώρος δράσης στη "Χρυσή Αυγή" προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα κενά του Κράτους

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις