ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Προσκοπική… «Αστρονιφαδούπολη» - Δείτε φωτό

Κοινοποίηση
Tweet

Τα λυκόπουλα πήραν ψαλίδια και κόλλες, πινέλα και χρώματα

Τελευταίος σταθμός για το εργαστήρι προετοιμασίας της «Αστρονιφαδούπολης» έγινε το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2012. Τα λυκόπουλα πήραν ψαλίδια και κόλλες, πινέλα και χρώματα, γλωσσοπίεστρα και χαρτόνια και έφτιαξαν Αι-βασιλάκια και φάτνες για το σάκο του Αι-Βασίλη της «Αστρονιφαδούπολης», του χώρου πολλαπλών δραστηριοτήτων που ανοίγει στο κέντρο του Αιγίου την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα για τα παιδιά 6-12 ετών.

Η ονειρεμένη, φανταστική «Αστρονιφαδούπολη» είναι μια επιμελημένη ψυχαγωγική πρόταση για παιδιά αφού τόσο η ομάδα σχεδιασμού όσο και η ομάδα υλοποίησης αποτελούνται από έμπειρους, υπευθύνους και  ανήσυχους παιδαγωγούς της πόλης μας.

Η «Αστρονιφαδούπολη» θα βρίσκεται σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο επί της Κλ.Οικονόμου 4-6 (πρώην Αχαϊκή Τράπεζα) από 27 ως  29 Δεκεμβρίου 2012. Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας & Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις