SPORTS

/

Η απάντηση της εφημερίδας "Match" στον Αλέξη Κούγια

Κοινοποίηση
Tweet

Για όσα είπε περί συνάντησής του με τον Μαρινάκη

Ο Αλέξης Κούγιας στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, η οποία όπως ισχυρίστηκε έγραψε για συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εφημερίδα Match από την πλευρά της λοιπόν απαντά στον πρώην πρόεδρο της Παναχαϊκής:

"Tα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα συνεχίζουν να φωτίζουν τον αχαϊκό ουρανό. Στην υπ' αριθμόν 1.000.001 συνέντευξή του, ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε την εφημερίδα "Match" για διασπορά ψευδών ειδήσεων περί συνάντησής του με τον Βαγέλλη Μαρινάκη στην οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ειπώθηκε πως γεφυρώθηκε και το μεταξύ τους χάσμα.

Ψάχνοντας ξανά και ξανά στα γραφόμενα 40 σελίδων, καμία αναφορά δεν βρέθηκε περί συνάντησης των δυο ανδρών στην οποία να δόθηκαν και τα χέρια. Ο σοφός λαός λέει «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» φράση που όπως φαίνεται, ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πληροφορηθήκαμε επίσης πως στην τοποθέτησή του, στράφηκε εναντίον μας με αφορμή γραφόμενα για την ύπαρξη χρεών απέναντι στην ΔΕΗ που βύθισαν την Αγυιά για μια σχεδόν εβδομάδα στο σκοτάδι. Είναι προτιμότερο μάλλον να μην γνωρίζει η τοπική κοινωνία τους πραγματικούς λόγους που για μια εβδομάδα η νεολαία της πόλης που δραστηριοποιείται στην πυγμαχία και όχι μόνο, στερήθηκε σε μια περίοδο που οι δραστηριότητες απουσιάζουν, της άθλησής της.

Tο δυσάρεστο είναι πως πλέον δεν εκπλησσόμαστε καν. Μια ακόμη οσκαρική ερμηνεία με προφανή σκοπό. Την απαξίωση στη συνείδηση του κόσμου, μέσω ανυπόστατων καταγγελιών που μπορεί να έχουν προκύψει είτε από μια καφενειακή συζήτηση είτε από τα χαλασμένα τηλέφωνα των υπηκόων του, όσων καταγγέλουν την αλήθεια. Χωρίς ίχνος δισταγμού και θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της επικράτησης της δικής του αλήθειας, προσβάλλει προσωπικότητες, ακυρώνει διαδρομές και φτάνει στο σημείο να στρέφεται εναντίον νέων ανθρώπων καταφέρνοντας απανωτά χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Δεν είμαστε όλοι συνεργάτες ούτε του Μαρινάκη ούτε του Τσακογιάννη ούτε του Μπέου, την "δράση" των οποίων ανακάλυψε ξαφνικά το 2011. Υπάρχει και κόσμος που απλά βλέπει, κρίνει και γράφει. Είναι εύκολο να επικρατείς σε ένα κόσμο βλακείας, δύσκολο όμως να πείσεις τους έχοντες ακόμη λογική.

Το μοναδικό ευχάριστο είναι πως οι μέρες, θυμίζουν κάτι από αυτές του Ιούλη του 2008, όταν μετά από μπαράζ καταγγελιών εναντίον του Ηλυσιακού ανακοίνωνε την παραχώρηση της σκυτάλης του ΠΑΣ στον Χριστοβασίλη, πρόεδρο της Αθηναϊκής ομάδας, την περίοδο που εκσφενδόνιζε ακατάπαυστα κατηγορίες.

Σταμάτησε επιτέλους να «πιπιλάς» αυτή την «καραμέλα» περί συγγένειας με την Ερασιτεχνική και σταμάτησε  να τα βάζεις με γυναίκες. Ωρίμασε επιτέλους και αντιμετώπισε αν έχεις στοιχεία, αυτούς που φοράνε παντελόνια και ξέρουν και να τα τιμούν. Αλλιώς, ασχολήσου καλύτερα με τους ταπεινούς και πολύ λαϊκούς αυλοκόλακές σου, που όσα και αν τους χρεώσεις, όσο και αν τους εκμεταλλευτείς και τους λερώσεις στα μάτια του κόσμου, θα συνεχίσουν να σε υπηρετούν πιστά.
Ο Εκδότης, Ξαβέριος Καρούνιας"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports