SPORTS

/

Πήγασος Αιγίου: Στιγμές χαλάρωσης, δύο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2

Κοινοποίηση
Tweet

«Την Κυριακή θέλω «διπλό» στο Μαρούσι! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης!», είπε χαρακτηριστικά ο χορηγός

Στιγμές χαλάρωσης, δύο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, πέρασε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου, που το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο φιλόξενο χώρο «Arena Sports» του Γιάννη Γκιώνη, ενός εκ των χορηγών τού συλλόγου.

Μετά την απογευματινή προπόνηση, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλητές μετέβησαν στο νέο στέκι φιλάθλων που έχει δημιουργήσει ο Αιγιώτης επιχειρηματίας στην οδό Σολωμού, έναντι της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεδιψάσουν με παγωμένες μπύρες (με τον προπονητή Τάκη Καρακίτσο να κάνει τα… στραβά μάτια), αλλά και να γευθούν εκλεκτούς μεζέδες που είχε ετοιμάσει ειδικά για τους αθλητές το προσωπικό τού καταστήματος.

Τα αστεία και τα πειράγματα «έδιναν και έπαιρναν», ενώ οι αθλητές δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό τού «Arena Sports», φορώντας το νέο τους αθλητικό υλικό (φόρμες), χορηγία της επιχείρησης «Παναιγιάλειος Τεντοτεχνία».

Η βραδιά έκλεισε με τις ευχές τού κ. Γκιώνη, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά στην ομάδα, όποτε και όπως αυτή τον χρειαστεί. «Την Κυριακή θέλω «διπλό» στο Μαρούσι! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης!», είπε χαρακτηριστικά ο χορηγός, ο οποίος τελικά αποδείχτηκε… γουρλής, μιας και οι άνδρες, δύο μέρες αργότερα, «απέδρασαν» από το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» με τους δύο βαθμούς, δείχνοντας πως φέτος είναι ικανοί για πολλά…

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports