SPORTS

/

Βλάντο Πέτροβιτς: "Nα μεταφέρουμε το άγχος στους αντιπάλους"

Κοινοποίηση
Tweet

Με Περιστέρι για την πρώτη νίκη ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Περιστέρι με την πατρινή ομάδα να θέλει διακαώς την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις οι "μελανόλευκοι" είχαν ηττηθεί στις λεπτομέριες και γι αυτό ο Νίκος Βετούλας έχει επιστήσει την προσοχή στους αθλητές του προκειμένου να μπορέσουν να μείνουν συγκεκντρωμένοι και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Χαρακτηριστικές αυτού του κλίματος είναι και οι δηλώσεις του
Βλάντο Πέτροβιτς - Στεργίου: "Το Περιστέρι αγωνίζεται στην έδρα του και θέλει τη νίκη. Το ίδιο όμως θέλουμε και εμείς. Τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της ομάδας μας κρίθηκαν στο καλάθι, δυστυχώς σε βάρος μας. Δεν είχαμε την τύχη για σύμμαχο.

Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα αλλάξει αυτό. Έχουμε καλό σύνολο και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και να μεταφέρουμε το άγχος στην αντίπαλη ομάδα".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports